Bedrijf evenement?

 

  • Creatieve Menu's: Onze getalenteerde chefs combineert vakmanschap met innovatie om menu's te creëren die indruk maken op zelfs de meest veeleisende fijnproevers.
  • Magische Presentatie: Elk gerecht wordt met zorg gepresenteerd, waarbij we aandacht besteden aan elk detail om een visueel verbluffende tafel te creëren.
  • Maatwerk: We begrijpen dat elk bedrijfsevenement uniek is. Daarom werken we nauw samen met jou om een op maat gemaakt cateringconcept te ontwikkelen dat perfect past bij je visie en doelstellingen.
  • Stressvrije Uitvoering: Laat ons de logistiek beheren, van bereiding tot service, zodat jij je kunt concentreren op je gasten en het succes van je evenement. 

Onlangs mochten we bij de première van de film Magic Mike staan met onze GOZER stand waar we heerlijke cocktails uitserveerden .

Locatie: Pathe Amersfoort 

Wij stonden met onze GOZER stand bij GSCF in Groningen drie dagen lang waar we fingerfood en moderne cocktails verkochten. Het Groninger Studenten Cabaret Festival of GSCF is een cabaretwedstrijd voor studenten. 


                                            Locatie : SPOT/stadsschouwburg Groningen 

Wij zijn uitgenodigd om bij LEV'01 een exclusieve pop up store voor handgemaakte schoenen cocktails te serveren uit onze cocktailbar. LEV’01 is het in Utrecht gevestigde schoenenlabel van Liesel Swart

           
                                             Locatie : Oudegracht aan de werf  Utrecht

Wij zijn geboekt om een heerlijk buffet klaar te maken voor ActualBikeWear. ActualBikeWear is een fietsen winkel in Utrecht.

Eigenaar Moniek van der Velden struint beurzen af op zoek naar de mooiste outfits. Haar passie voor fietsen vormt de basis van ActualBikeWear. 
 
                                               Locatie : tuindorp Utrecht